Moştenitoarea averii Swarovski, Victoria Swarovski, s-a căsătorit în weekend, în oraşul italian Triest, într-o ceremonie de lux la care a purtat o rochie de mireasă în valoare de peste un milion de dolari, decorată cu 500.000 de cristale, informează mirror.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victoria Swarovski, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit cu Werner Mürz, investitor în domeniul imobiliar.

La ceremonia care a avut loc în oraşul italian Triest, în Catedrala San Giusto, au participat 250 de prieteni apropiaţi şi membri ai familiei. Mireasa a fost condusă la altar de tatăl ei, Paul Swarovski.

Rochia de mireasă, în valoare de peste un milion de dolari, decorată cu 500.000 de cristale Swarovski, are o trenă imensă şi cântăreşte 46 de kilograme. Mireasa a purtat şi un voal de 8 metri lungime, cercei cu diamante şi o pereche de pantofi cu toc Jimmy Choos. Verigheta sa este decorată, de asemenea, cu diamante.

Victoria Swarovski (Foto: Instagram/ Victoria Swarovski)
Victoria Swarovski (Foto: Instagram/ Victoria Swarovski)

Nunta a durat trei zile, cu două petreceri care au urmat după ceremonie. La prima petrecere mireasa a purtat o rochie albă mai simplă, iar pentru cea de-a doua petrecere a ales o rochie roşie voluminoasă, decorată, de asemenea, cu sute de mii de diamante roşii mici.

Victoria Swarovski este cunoscută în Austria, unde a cântat încă din copilărie, obţinând primul contract cu Sony la vârsta de 17 ani. A cântat în melodia tematică a filmului ”Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi/ The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader”, ”There's A Place For Us”, şi a câştigat versiunea germană a competiţiei ”Dancing With The Stars” în 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.