Interpreta hip-hop Missy Elliott anunţă apariţia unui documentar, odată cu lansarea piesei ”I’m Better”, o colaborare cu Lamb, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Documentarul, care nu a primit încă un nume, va cupride imagini de la repetiţii şi din concerte, iar o suită de celebrităţi, între care Pharrell şi Busta Rhymes, vorbesc despre Missy Elliott în termeni elogioşi.

În trailerul lansat, ei vorbesc despre parcursul lui Eliott de la debutul ”Supa Dupa Fly” (1997) şi până la cel mai recent album, ”The Cookbook” (2005).

Missy Elliott este şi producător muzical, colaborând cu nume ca Aaliyah, Mariah Carey şi Whitney Houston.

”Pentru mine nu este vorba doar despre un album. Nu este vorba să faci un super album. Pot face asta în somn. Dar trebuie să vizualizez ce o să fac cu acel disc când urc pe scenă”, spune Missy Elliott în trailer.

Născută pe 1 iulie 1971, Melissa Arnette "Missy" Elliott a reuşit să pătrundă în zona rap/hip-hop, o industrie dominată de bărbaţi, cu piese ca “Pass That Dutch”, “Lose Control”, “Work It” şi “1, 2 Step”,. A lansat şase albume de studio, care au fost vândute în peste 30 de milioane de copii, în Statele Unite. Elliott a câştigat cinci premii Grammy.

În 2015, a cântat la Super Bowl XLIX alături de Katy Perry, un medley format din piesele “Get Ur Freak On”, “Work It” şi “Lose Control”. Singurul cântec lansat de Missy Elliott recent este ”WTF (Where They From)”, apărut în noiembrie 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.