Doi dintre membrii trupei The Hollywood Vampires, Alice Cooper şi Joe Perry, au transmis publicului din România un mesaj, înainte de susţinerea concertului din 6 iunie de la Romexpo, în care cei doi ”i-au ameninţat”, în glumă, pe spectatori, spunându-le că ştiu unde locuiesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alice Cooper şi Joe Perry, membri ai trupei The Hollywood Vampires, alături de o mascotă care-l înfăţişează pe Johnny Deep, au transmis fanilor români următorul mesaj: ”Hello, România, suntem The Hollywood Vampires şi vom cânta pentru prima dată în Europa de Est, la arena Romexpo, în Bucureşti, şi suntem încântaţi. Aduceţi sângele cu voi. Şi, nu uitaţi, ştim unde locuiţi”.

Alice Cooper (voce), Joe Perry (chitară), Matt Sorum (tobe), Robert DeLeo (bas), Tommy Henriksen (chitară) şi Bruce Witkin (clape) au ţinut să-i anunţe pe fani că vor fi prezenţi cu siguranţă la Bucureşti pe 6 iunie. ”Ne vedem acolo. Johnny (Johnny Depp, n.r.) va fi şi el. Duce chestia asta cu machiajul mult prea departe”, a glumit Alice Cooper, ţinând în mâini mascota care îl înfăţişează pe actorul Johnny Depp.

Hollywood Vampires au ales doar cinci ţări europene în care să concerteze anul acesta, printre care şi România - singura ţară din zona est europeană aleasă pentru acest turneu.

Publicul va putea asculta pe lângă piesele proprii, incluse pe albumul “Hollywood Vampires”, lansat în 2015, şi reinterpretări ale unor piese legendare aparţinând unor artişti şi trupe de renume, precum The Who, The Doors, Motorhead, David Bowie.

Rockerii de la The Hollywood Vampires vin în România în acelaşi an în care au impresionat oaspeţii prezenţi la gala Premiilor Grammy.

În deschiderea show-ului de la Romexpo, spectatorii vor avea parte de un concert spectaculos ce va fi susţinut de grupul Robin and the Backstabbers.

Totodată, Phoenix Entertainment, în parteneriat cu UBER, va garanta transportul în siguranţă al fanilor prezenţi la The Hollywood Vampires.

Toţi cei care îşi vor deschide un cont UBER, folosind codul phoenixentertainment, vor putea merge spre concert sau se vor putea întoarce acasă, fără nicio grijă, beneficiind de o reducere de 25 de lei.

Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor şi au preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.