Meryl Streep, Candice Bergen şi Dianne Wiest apar în primul trailer al filmului „Let Them All Talk”, care va fi lansat de HBO pe 10 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizată de Steven Soderbergh pentru platforma de streaming HBO Max, după un scris de autoarea Deborah Eisenberg, recompensată cu MacArthur Fellow, comedia o are în rol principal pe actriţa Meryl Streep, de 21 de ori nominalizată la Oscar şi cu trei trofee în palmares.

Filmul spune povestea unei scriitoare celebre (Streep) care porneşte într-o călătorie trans-atlantică, spre Marea Britanie, unde urmează să primească un premiu. Alături de două prietene, ea caută să se distreze şi să vindece răni vechi. Nepotul ei (Lucas Hedges) se alătură lor şi se găseşte implicat într-o relaţie cu o tânără (Gemma Chan) care este agent literar.

Producţia a fost filmată la finalul anului trecut, în New York, la bordul vasului Queen Mary 2 şi în Marea Britanie. 

Filmul este produs de Gregory Jacobs, iar Ken Meyer şi Joseph Malloch sunt producători executivi.

Meryl Streep a mai jucat recent în regia lui Soderbergh în producţia „The Laundromat”, un thriller bazat pe cazul Panama Papers care a avut premiera anul trecut la Festivalul de la Veneţia şi a fost prezentat şi la Toronto, unde ea a primit un trofeu onorific.

Steven Soderbergh, de trei ori nominalizat la Oscar şi premiat pentru regia „Traffic” (2000), este cunoscut şi pentru producţii ca „Sex, Lies, and Videotape” (1989), „Erin Brockovich” (2000) şi filmele din seria „Ocean”.

Cineastul în vârstă de 57 de ani lucrează în prezent la un alt lungmetraj pentru HBO, filmul poliţist „No Sudden Move”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.