Mel Gibson negociază cu producătorii filmului ”Brigada sinucigaşilor/ Suicide Squad” pentru a regiza o continuare a acestei pelicule din 2016, ce a fost regizată de cineastul David Ayer, informează site-ul revistei New Musical Express.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul ”Suicide Squad” a inclus unele dintre cele mai cunoscute personaje negative din universul benzilor desenate DC Comics, precum Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith), Enchantress (Cara Delevingne) şi The Joker (Jared Leto).

Acest film a primit cronici deloc elogioase din partea criticilor de cinema şi are un scort foarte slab - 26% - pe site-ul Rotten Tomatoes. Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, cineastul Mel Gibson se află în negocieri cu Warner Bros pentru a regiza o continuare a acestui film.

Potrivit The Hollywood Reporter, negocierile nu au fost finalizate, iar contractul nu a fost deocamdată semnat, însă Mel Gibson este favoritul managerilor de la Warner Bros pentru a asigura regia noii producţii cinematografice. David Ayer lucrează în prezent la un film dedicat unei eroine din universul DC Comics, în care rolul principal este interpretat de Margo Robbie.

Deşi a fost desfiinţat de criticii de specialitate, filmul ”Suicide Squad” a ocupat locul al 10-lea în box office-ul mondial din 2016, cu încasări de 745,6 milioane de dolari.

Mel Gibson, născut pe 3 ianuarie 1956, este un actor, regizor, producător şi scenarist american. A jucat în peste 40 de filme, a regizat şapte şi a produs 19. A fost recompensat cu două premii Oscar în 1996, pentru pelicula ”Inimă neînfricată/ Braveheart”, la categoriile ”cel mai bun film” şi ”cel mai bun regizor”. În luna ianuarie, cineastul a fost nominalizat încă o dată la premiile Oscar, cu filmul ”Hacksaw Ridge”, la categoria ”cel mai bun regizor”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.