„Man of the Woods” reprezintă al patrulea album al lui Justin Timberlake care a debutat pe primul loc în topul Billboard 200.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Albumul, lansat pe 2 februarie prin RCA Records, a fost vândut în 293.000 de unităţi, dintre care 242.000 au fost copii fizice ale albumului, potrivit datelor furnizate de Nielsen Music.

Aceasta este cea mai bună săptămână înregistrată de un album de la lansarea „Reputation” a lui Taylor Swift, în decembrie 2017. 

Cel mai recent album al lui Timberlake care a debutat pe primul loc în clasament a fost „The 20/20 Experience”, în octombrie 2013, vândut în 350.000 de unităţi în prima săptămână.

Primul single lansat de pe acest al cincilea material de studio al lui Justin Timberlake, „Filthy”, a debutat pe poziţia a noua a topului Billboard Hot 100.

În clasamentul american al albumelor, pe poziţia a doua se află „Culture II” al grupului rap Migos, cu 88.000 de unităţi vândute. Coloana sonoră a filmului „The Greatest Showman” a coborât un loc, până pe trei, cu 81.000 de unităţi, iar Ed Sheeran ocupă, cu „÷ (Divide)”, locul al patrulea, în urcare o poziţie faţă de săptămâna precedentă, după ce albumul a fost vândut în 40.000 de unităţi.

„24K Magic” al lui Bruno Mars se plasează pe locul al cincilea, cu 35.000 de unităţi vândute în ultima săptămână, când Post Malone a urcat cu „Stoney” două poziţii, până pe şase, după ce a fost vândut în 33.000 de unitpăţi.

„DAMN.” al lui Kendrick Lamar a ajuns pe locul al şaptelea, cu 32.000 de unităţi vândute, „Camila” al cântăreţei Camila Cabello, pe opt, cu 31.000 de unităţi, iar „Luv is Rage” al rapperului Lil Uzi, pe nouă, cu 25.000 de unităţi.

Pe locul al zecelea în clasament se află compilaţia „Now 65”, cu 25.000 de unităţi vândute în săptămâna lansării.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de descărcări sunt egale cu un album).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.