Cântăreaţa americană Madonna a anunţat joi că va participa la un marş al femeilor din Statelor Unite, care vor protesta la Washington pe 21 ianuarie, la o zi după învestirea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedeta pop a confirmat această informaţie prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat joi pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram: ”Da! Hai să facem asta! 1 milion de participante la Marşul Femeilor! Să fiţi acolo!”. 

Artista a ilustrat acest mesaj cu o fotografie provocatoare, reprezentând o femeie în bikini, care îşi dezvăluie părul pubian, ras în forma logoului companiei Nike.

Madonna a folosit la sfârşitul mesajului şi un tag al revistei Nakid din Los Angeles. 

Fotografia în cauză, realizată de Marius Sperlich, va apărea în următorul număr al acestei publicaţii. Nu se ştie deocamdată dacă femeia din fotografie este chiar Madonna.

Marşul Femeilor din Washington va coincide cu prima zi în care Donald Trump va fi în mod oficial preşedinte al Statelor Unite. 

Actriţa America Ferrera, protagonista serialului ”Ugly Betty”, care a sprijinit-o pe democrata Hillary Clinton, va contribui la organizarea acestui marş de protest.

Printre alte vedete care vor participa la aveniment se numără actriţele Amy Schumer, Scarlett Johansson, Frances McDormand.

Cântăreţele Katy Perry, Cher şi Zendaya vor participa, de asemenea, la eveniment.

Printre alte vedete care au confirmat că vor participa la marşul din Washington se află trei dintre protagonistele serialului ”Orange Is The New Black” - Uzo Aduba, Lea DeLaria şi Diane Guerrero.

Organizatorii au spus că multe alte celebrităţi au anunţat că fie vor participa la marş, fie îşi vor exprima solidaritatea cu participantele în alte feluri.

Printre aceste vedete se află actriţele Julianne Moore şi Debra Messing.

Prezentatoarea de televiziune Chelsea Handler va conduce la rândul ei un marş al femeilor, în Park City, în statul Utah, unde este organizat Festivalul Sundance. La eveniment va participa şi cineasta Ava DuVernay.

Acesta va fi doar unul dintre cele peste 150 de marşuri similare ce vor fi organizate în Statele Unite şi în lumea întreagă pe 21 ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.