Cântăreaţa Madonna a declarat, în glumă, că va oferi sex oral oricărei persoane care va vota pentru Hillary Clinton. Artista americană a făcut acest anunţ în discursul introductiv pe care l-a rostit înainte de intrarea în scenă a actriţei de comedie Amy Schumer, care a susţinut un spectacol de stand-up comedy, sold-out, marţi seară, la Madison Square Garden din New York, informează independent.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un singur lucru vă mai spun înainte de a invita pe scenă acest geniu al comediei: Dacă veţi vota pentru Hillary Clinton, vă voi face sex oral - şi mă pricep la asta”, a declarat celebra cântăreaţă, în glumă, în deschiderea spectacolului de stand-up comedy susţinut de Amy Schumer, marcat de un umor ireverenţios şi numeroase glume cu tentă sexuală.

Madonna nu a făcut un mister din preferinţele sale politice, care se îndreaptă spre stânga, şi generează adeoseori controverse prin declaraţiile sale.

În 2012, în timp ce susţinerea realegerea preşedintelui Barack Obama, i-a îndemnat pe spectatorii prezenţi la unul dintre concertele sale să voteze pentru ”un musulman de culoare”.

”Aţi face bine să votaţi cu toţii pentru Obama, OK? Suntem împreună la bine şi la rău, nu-i aşa? Avem un musulman de culoare la Casa Albă. Asta e o treabă extraordinară”, a spus artista în timpul unui concert din septembrie 2012, după ce a lăudat declaraţia prin care preşedintele Barack Obama a anunţat că sprijină drepturile comunităţii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgender).

Reacţionând la criticile primite după remarca sa incorectă referitoare la religia preşedintelui american în exerciţiu - o acuzaţie des formulată şi de criticii rasişti ai lui Obama -, Madonna a spus că fraza ei a fost de fapt o glumă.

”Eram ironică pe scenă. Da, ştiu că Obama nu e musulman - dar mai ştiu şi că foarte mulţi oameni din această ţară cred că el este musulman”, a spus Madonna. ”Şi ce dacă ar fi? Ceea ce am vrut să subliniez e faptul că un om bun este un om bun indiferent cui i se închină”, a adăugat artista americană.

”Nu-mi pasă care este religia lui Obama - nimănui din America nu ar trebui să îi pese de asta”, a continuat ea.

Cântăreaţa a generat controverse puternice şi îmn 2003 cu videoclipul piesei ”American Life”. Acel cântec, produs înainte războiul din Irak coordonat de administraţia Bush, exprima ”o vedere panoramică asupra culturii noastre şi asupra războiului iminent, prin intermediul unei femei super-erou, interpretată de Madonna”, a precizat agentul de presă al artistei.

Dar, după şase săptămâni de difuzare, Madonna a retras videoclipul piesei, deoarece acesta conţinea imagini cu avioane care bombardau mai multe oraşe aruncând asupra lor modele din industria modei îmbrăcate în uniforme militare. Madonna a spus că a dorit ca acel videoclip să exprime un mesaj anti-război şi anti-mercantilism.

Madonna, născută pe 16 august 1958, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană, ale cărei discuri s-au vândut în peste 300 milioane de copii pe plan mondial. Supranumită ”regina muzicii pop”, vedeta americană a câştigat de-a lungul anilor şapte premii Grammy, 20 MTV Video Music Awards, 3 American Music Awards, 2 Brit Awards, dar şi două Globuri de Aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.