Lungmetrajul ”X-Men: Apocalypse”, regizat de Brian Synger, cu James McAvoy, Jennifer Lawrence şi Michael Fassbender în rolurile principale, se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 451.304 de lei, după ce a fost vizionat de 19.527 de spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protagoniştii X-Men se luptă cu puternicul mutant original Apocalypse. Pentru a pune capăt drumului către distrugere al lui Apocalypse, Raven (Jennifer Lawrence) şi Profesorul X (James McAvoy) conduc o echipă de tineri X-Men într-o bătălie memorabilă cu un inamic aparent de neoprit, potrivit cinemagia.ro.

”Alice În Ţara Oglinzilor/ Alice Through the Looking Glass”, de James Bobin, o ecranizare cu un buget de 170 de milioane de dolari, la care au lucrat zeci de mii de tehnicieni, a debutat pe locul al doilea în clasament, cu încasări de 376.721 de lei şi 17.375 de spectatori.

Alice (Mia Wasikowska) revine în lumea bizară din Underland şi călătoreşte înapoi în timp pentru a-l salva pe Pălărierul Nebun (Johnny Depp). În scenă intră şi Iepurele Alb (Michael Sheen), Asbolem (Alan Rickman), Pisica de Cheshire (Stephen Fry) şi Mirana (Anne Hathaway), dar şi un personaj cu totul deosebit, Timpul însuşi (Sacha Baron Cohen), jumătate om, jumătate ceas. Helena Bonham Carter este Iracebeth.

Comedia ”Super băieţi/ The Nice Guys”, cu Ryan Gosling în rolul unui detectiv leneş şi stângaci, care face echipă cu un bătăuş, interpretat de Russell Crowe, a debutat pe locul al treilea în box office, cu încasări de 326.344 de lei şi 16.476 de spectatori. Acţiunea se petrece la Los Angeles, iar cele două personaje principale trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva cazul unei fete dispărute. Investigaţiile lor duc spre o conspiraţie la nivel înalt.

Comedia animată ”Angry Birds - Filmul/ The Angry Birds Movie”, regizată de Clay Kaytis şi Fergal Reilly, a coborât pe locul al patrulea în box office-ul românesc, cu încasări de 241.345 de lei şi 12.666 de spectatori.

Comedia ”Vecini de coşmar 2/ Bad Neighbors 2” a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 181.599 de lei şi 9.830 de spectatori.

Drama românească ”Bacalaureat”, de Cristian Mungiu, cu Adrian Titieni şi Maria Drăguş în rolurile principale, se află pe locul al şaselea în clasament, după a doua săptămână de la lansare, cu încasări de 96.203 de lei şi 6.448 de spectatori.

Filmul ”Captain America: Civil War” se află pe locul al şaptelea în clasament, cu încasări de 89.528 de lei şi 4.004 spectatori.

Lungmetrajul ”Cartea Junglei/ The Jungle Book”, regizat de Jon Favreau, a coborât pe poziţia a opta în clasamentul sfârşitului de săptămână, după ce a încasat 81.330 de lei şi a fost vizionat de 4.153 de spectatori. Pelicula ”Cartea Junglei” readuce pe marile ecrane aventurile din romanul omonim scris de Rudyard Kipling, într-o versiune cinematografică în care abundă efectele speciale. Produs de studiourile Disney, filmul live-action beneficiază de vocile actorilor Lupita Nyong’o, Scarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray şi Jamie Dornan.

Filmul ”Mamă, ce zi!/ Mother's Day”, de Garry Marshall, cu Julia Roberts, Jennifer Aniston şi Kate Hudson în rolurile principale, a coborât în clasament pe locul al nouălea, cu încasări 56.388 de lei şi 2.817 de spectatori.

Filmul de animaţie ”Robinson Crusoe”, regizat de Vincent Kesteloot şi Ben Stassen, a coborât în clasamentul box-office-ului pe locul al zecelea, cu încasări de 24.071 de lei şi 1.340 de spectatori. Pe o minusculă insulă exotică trăieşte Vineri, un papagal exuberant, înconjurat de prietenii săi din acel paradis tropical. Dar Vineri nu se poate împiedica să viseze la călătorii în care să descopere lumea întreagă. După o furtună violentă, Vineri şi prietenii lui se trezesc faţă în faţă cu o creatură ciudată: Robinson Crusoe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.