Lungmetrajul ”Deadpool 2”, regizat de David Leitch şi produs de Ryan Reynolds, care va juca din nou rolul principal, va avea premiera pe 1 iunie 2018, potrivit anunţului făcut de studioul 20th Century Fox.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Deadpool”, lansat în februarie 2016, a fost un proiect pe care actorul Ryan Reynolds s-a încăpăţânat să îl realizeze. El a petrecut mai mulţi ani pentru a duce la bun sfârşit această producţie.

Filmul s-a dovedit a fi un succes de box office, dar şi de critică, primind numeroase nominalizări şi premii. ”Deadpool” a fost, de asemenea, cel mai piratat film al anului trecut.

În ceea ce priveşte box office-ul, ”Deadpool” a generat încasări de 783 milioane de dolari, la nivel mondial, 

Filmul prezintă povestea unui personaj din universul Marvel. Deadpool obţine, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile, care vin şi cu unele inconveniente: instabilitate psihică şi un fizic înfricoşător.

”Deadpool 2” va fi scris de Rhett Reese, Paul Wernick şi Drew Goddard, scenarişti care au lucrat la primul film, informează The Hollywood Repoter. În ipostaza de regizor va fi Devid Leitch şi nu Tim Miller, care a semnat prima peliculă. Din distribuţie vor mai face parte Josh Brolin, Brianna Hildebrand şi Zazie Beetz.

Filmările sunt programate să înceapă în luna iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.