Artistul britanic Liam Gallagher, cunoscut ca membru fondator al grupului Oasis, şi-a întâlnit pentru prima dată fiica în vârstă de 21 de ani, Molly Moorish, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a făcut dezvăluirea publicând o fotografie cu Molly Moorish, care a fost crescută de mama ei, cântăreaţa Lisa Moorish.

La întâlnire au participat şi Lennon şi Gene, fiii lui Gallagher din căsătoriile cu Patsy Kensit şi Nicole Appleton.

Muzicianul a recunoscut anul trecut că nu a întâlnit-o niciodată pe Molly, pentru că nu s-a înţeles asupra acestui fapt cu mama ei.

„Fata este îngrijită, îmbrăcată, hrănită şi trimisă la cele mai bune şcoli. Le-am cumpărat o casă şi toate cele. Cred că îi este cel mai bine cu mama ei”, a declarat el pentru revista GQ.

Aparent, întâlnirea celor doi a avut loc la London Stadium, marţi, unde Gallagher a cântat în deschiderea unui concert The Rolling Stones.

Liam Gallagher mai are un copil, o fiică, Gemma, din relaţia cu jurnalista americană Liza Ghorbani.

La rândul ei, Molly Moorish a publicat fotografia lui Gallagher, cu explicaţia „As You Were” - referinţă la albumul lui lansat anul trecut.

Duminică, Liam Gallagher este cap de afiş al festivalului Biggest Weekend, organizat de BBC Music, la Coventry.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.