Lady Gaga a anunţat datele concertelor pe care ar fi trebuit să le susţină în Europa în cadrul "Joanne World Tour" şi pe care a fost nevoită să le amâne, din cauza stării ei de sănătate, artista fiind diagnosticată cu fibromialgie, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luna trecută, artista a anunţat că îşi va amâna turneul european până în 2018, la doar câteva zile după ce şi-a anulat un concert pe care ar fi trebuit să îl susţină în Rio, din cauza ”unei dureri fizice severe” cauzate de fibromialgie.

Lady Gaga va susţine concerte anul viitor în Birmingham pe 31 ianuarie şi 1 februarie, la Arena Birmingham, respectiv Genting Arena, urmate de un concert la London O2 Arena, pe 4 februarie, Manchester Arena, pe 6 februarie, şi încă un concert la London O2 Arena, pe 8 februarie.

Biletele pe care fanii artistei le-au cumpărat pentru concertele care au fost amânate rămân valable.  

Lady Gaga a spus că a fost întotdeauna sinceră în legătură cu problemele ei de sănătate şi că atunci când se va simţi pregătită va oferi mai multe detalii şi va lupta împotriva acestei boli, încercând să ajute şi alte persoane care au primit acelaşi diagnostic.  

Stefani Joanne Angelina Germanotta, cunoscută cu numele de scenă Lady Gaga, s-a născut pe 28 martie 1986. Şi-a început cariera muzicală în 2001, iar până în prezent a lansat cinci albume de studio. Artista, care a susţinut un concert la Bucureşti în 2012, a fost recompensată cu şase premii Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.