Actriţa Kristen Stewart va juca în noul film din franciza „Charlie’s Angels”, al treilea, care va fi regizat de Elizabeth Banks, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stewart va fi unul dintre „îngeri”, alături de Naomi Scott şi Ella Balinska, în lungmetrajul produs de Sony Pictures.

„Pentru mine, «Charlie’s Angels» reprezintă unul dintre brandurile originale care celebrează, de la debutul lui în anii 1970, puterea femeii. Filmul onorează moştenirea lăsată de Charles Townsend şi agenţia lui, dar introduce o nouă etapă a îngerilor moderni şi globali”, a transmis Banks.

Regizoarea, care a semnat, între altele, „Pitch Perfect 2”, este coscenarist şi coproducător şi va juca rolul Bosley, interpretat în serialul TV şi în cele două lungmetraje ale francizei de un bărbat.

„Charlie’s Angels” a debutat la televiziunea americană în 1976, cu Farrah Fawcett, Kate Jackson şi Jaclyn Smith în rolul unor detectivi privaţi care primesc misiuni din partea unui şef discret, Charlie Townsend.

În 2000, serialul a fost adaptat pentru marile ecrane, cu Lucy Liu, Cameron Diaz şi Drew Barrymore în rolurile principale. O continuare a fost lansată în 2003, „Charlie’s Angels: Full Throttle”.

Noul film este aşteptat să fie lansat în septembrie 2019, iar titlul şi subiectul urmează să fie anunţate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.