Kid Rock, aflat sub influenţa alcoolului pe o scenă dintr-un bar din Nashville, a folosit injurii la adresa mai multor vedete de televiziune, între care Oprah Winfrey, şi a fost escortat în afară de un poliţist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o înregistrare video publicată de TMZ, cântăreţul rap-rock în vârstă de 48 de ani, cu un pahar în mână, spune: „Nu îmi place Oprah Winfrey sau Joe Behar...” Şi a continuat folosind insulte sexuale la adresa lor. 

Kid Rock a mărturisit că unora li se poate părea că este rasist, dar nu îl interesează acest aspect. El a continuat cu injuriile, iar un spectator poate fi auzit când îi strigă că este băut. Timp de două minute şi jumătate el continuă să înjure, iar publicul îi spune că este rasist.

Pe de altă parte, unii dintre spectatori l-au aprobat.

„Nu sunt un om rău, sunt doar cinstit când spun că nu îmi plac Oprah Winfrey şi Joy Behar”.

În final, Kid Rock a fost luat de pe scenă de un poliţist.

El a scris apoi pe Twitter: „Acum câţiva ani, oamenii mei au încercat să mă convingă să merg la «The Oprah Winfrey Show», iar echipa ei a vrut ca eu să scriu cinci motive pentru care o iubesc şi îmi place emisiunea... Am spus să se ducă dracului. Sfârşitul poveştii”.

Nu este prima dată când vedeta este în centrul unui astfel de scandal. Anul trecut, el a fost dat afară din parada de Crăciun din Nashville după ce a făcut remarci la adresa lui Behar. În 2011, el a fost criticat pentru că a adus pe scenă un steag asociat statelor confederate ale Americii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.