Serviciul de Procuratură al Coroanei din Marea Britanie a anunţat, joi, că a autorizat acuzaţii penale împotriva actorului Kevin Spacey pentru patru capete de acuzare de agresiune sexuală împotriva a trei bărbaţi, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"El a fost, de asemenea, acuzat că a determinat o persoană să se angajeze în activităţi sexuale penetrante fără consimţământ. Acuzaţiile urmează unei analize a dovezilor adunate de Poliţia Metropolitană în cadrul anchetei sale”, a declarat Rosemary Ainslie, şeful Diviziei Speciale de Crimă CPS.

Kevin Spacey, recompensat cu două premii Oscar pentru rolurile din „The Usual Suspects” şi „American Beauty”, a fost înlăturat din distribuţia „House of Cards” (Netflix), în noiembrie 2017, odată cu izbucnirea scandalului sexual. Cel puţin 20 de bărbaţi l-au acuzat de hărţuire, agresiune şi comportament neadecvat. În 2018, a fost pus sub acuzare pentru atentat la pudoare, în Nantucket Island (Massachusetts), asupra unui minor. Actorul a pledat nevinovat, iar acuzaţiile au fost retrase ulterior, după ce presupusa victimă a renunţat la procesul civil.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.