Actriţa engleză Kate Winslet, cunoscută pentru roluri din filme ca „The Reader”, pentru care a primit un premiu Oscar, „Eternal Sunshine of the Spotless Mind” şi „Titanic”, interpretează rolul unui detectiv în miniseria „Mare of Easttown” care va fi lansată de HBO în luna aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un teaser pentru această producţie creată de Brad Inglesby, care este şi producător executiv, a fost lansat miercuri.

Miniseria o are în centru pe Mare Sheehan, detectiv din Pennsylvania care încearcă să rezolve o crimă în timp ce face eforturi să găsească echilibrul în viaţa personală.

Julianne Nicholson joacă rolul celei mai bune prietene a lui Mare şi Evan Peters interpretează partitura unui detectiv local care trebuie să o ajute să rezolve crima. Jean Smart este mama lui Mare, iar Angourie Rice, fiica ei.

Lor li se alătură actorii Cailee Spaeny, Guy Pearce, David Denman, John Douglas Thompson, Sosie Bacon, Patrick Murney, James McArdle, Joe Tippett, Neal Huff, Phyllis Somerville şi Drew Scheid.

Filmările pentru serial au început în 2019, însă au fost întârziate din cauza pandemiei. Producţia a fost reluată după câteva luni în suburbiile din Pennsylvania şi în Philadelphia.

Craig Zobel a regizat şi este producător executiv al show-ului alături de Gavin O’Connor, Gordon Gray, Paul Lee, Mark Roybal şi Kate Winslet.

Miniseria va debuta pe 18 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.