Cântăreţul canadian Justin Bieber a fost inclus cu 8 titluri în ediţia pe 2017 a Guinness World Records, graţie succesului dobândit cu noul său album, ”Purpose”, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul nord-american a lansat în urmă cu nouă luni acest album de studio, al patrulea din discografia lui, care a apărut pe piaţă în noiembrie 2015 şi a inclus piese care s-au bucurat de mare succes, precum ”What Do You Mean?”,  ”Sorry”, ”Love Yourself” şi ”Company”.

El a avut cele mai multe piese - 17 - ce erau prezente simultan în U.S. Billboard Hot 100 şi cele mai multe single-uri noi - 13 - în Billboard Hot 100 lansate de un artist solo.

În Marea Britanie, a devenit primul artist care a ocupat primele trei poziţii simultan în topul single-urilor, cu piesele ”Love Yourself”, ”Sorry” şi ”What Do You Mean?”. În plus, ”What Do You Mean?” a fost cel mai difuzat single pe serviciul de streaming Spotify într-o săptămână, fiind difuzat de peste 30 de milioane de ori într-un interval de 7 zile. 

”Purpose” a reuşit o performanţă similară, fiind cel mai difuzat album pe acelaşi serviciu de streaming muzical într-un interval de o săptămână.

Artistul canadian, în vârstă de 22 de ani, este cântăreţul cu cel mai mare număr de admiratori pe Twitter (85 de milioane de followers). Numărul admiratorilor lui a crescut cu 11 milioane de la începutul acestui an.

Justin Bieber, care şi-a început cariera publicând coveruri ale unor piese celebre pe YouTube, şi-a continuat dominaţia pe această platformă video, iar canalul său de YouTube deţine recordul pentru cel mai mare număr de vizualizări cumulate (10,4 miliarde) şi are peste 20 de milioane de fani - cel mai mare număr de fani pentru un artist de sex masculin.

Reprezentanţii Guinness World Records i-au înmânat cele opt certificate lui Justin Bieber în debutul unui concert sold-out pe care starul canadian l-a susţinut recent la Madison Square Garden din New York.

Justin Bieber, născut pe 1 martie 1994, a debutat în 2007, iar albumul de debut ”My World 2.0” a apărut trei ani mai târziu. Acesta a fost urmat de ”Under the Mistletoe” (2011), ”Believe” (2012) şi ”Purpose” (2015).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.