Albumul ”4:44” al lui Jay Z ocupă, pentru a doua săptămână consecutiv, primul loc în topul Billboard 200, în timp ce vânzările celui mai nou disc Linkin Park, ”One More Light”, au crescut cu 461% după ce solistul, Chester Bennington, s-a sinucis săptămâna trecută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel de-al 13-lea album al lui Jay Z a fost vândut în ultima săptămână în 86.000 de copii, potrivit datelor furnizate de Nielsen SoundScan, informează Reuters.

Vânzările albumului ”One More Light”, lansat de formaţia alternative rock Linkin Park în luna mai a acestui an, au cunoscut o creştere cu 461%, după ce Bennington s-a sinucis pe 20 iulie, şi ocupă acum poziţia a 17-a în top, cu 22.000 de unităţi.

Rapperul Kendrick Lamar se menţine pe poziţia a doua în clasament, cu 55.000 de copii vândute ale albumului ”Damn.”, după 14 săptămâni de la lansare, în timp ce artistul hip-hop French Montana a debutat pe locul al treilea cu ”Jungle Rules”.

Cât priveşte topul vânzărilor online ale single-urilor, piesa ”Despacito” a lui Luis Fonsi continuă să ocupe primul loc, cu 117.000 de copii vândute în Statele Unite. Săptămâna trecută, ”Despacito” a devenit cea mai ascultată melodie la nivel mondial pe platformele de streaming, după şase luni de la lansare, cu 4,6 miliarde de descărcări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.