Janet Jackson a distribuit pe Twitter un videoclip în care "mulţumeşte" lui Dumnezeu şi fanilor după ce albumul ei "Control" a ajuns în topuri după 35 de ani de la lansare, scrie USA Today.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eram acasă zilele trecute, singură, şi am început să plâng. Plângeam pentru că eram atât de recunoscătoare pentru tot ce mi-a oferit Dumnezeu", a spus ea. 

Pe 4 februarie, albumul "Control" al artistei a împlinit 35 de ani de la lansare. Este al treilea album de studio al lui Jackson şi include cinci cântece de top printre care "What Have You Done for Me Lately". După aniversare, albumul a ajuns No 1 în Top 40 US Pop Album al Apple. 

După lansare, "Control" a rămas 91 de săptămâni în topul R&B al Billboard şi clasamentul albumelor hip-hop, ajungând No 1 pentru prima dată în 19 aprilie 1986. 

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la faptul că albumul "Control" a ajuns din nou No 1 după 35 de ani", a spus ea în videoclip. "Nu am crezut niciodată, niciodată într-un milion de ani că se va întâmpla asta. Vă apreciez cu adevărat şi vă iubesc atât de mult". 

Recunoştinţa ei vine la o zi după ce Justin Timberlake i-a cerut scuze pentru răspunsul lui după incidentul din 2004, de la Super Bowl. 

Scandalul de la Super Bowl din 2004 în jurul lui Timberlake, care a descris atunci drept "funcţionarea defectuoasă a garderobei" când i-a rupt bluza cântăreţei Janet Jackson expunându-i un sân, a cauzat reacţii critice din partea publicului şi o anchetă a Federal Communication Commission.

Situaţia nu a fost niciodată lămurită public iar Jackson a suportat criticile, în timp ce Timberlake - care a fost cel care i-a desfăcut bustiera - a reuşit să se ferească de responsabilitatea acelui moment şi în anii următori a devenit unul dintre cele mai mari staruri şi chiar s-a întors la Super Bowl pentru un show în 2018. În comparaţie, cariera lui Jackson a fost afectată serios şi nu şi-a revenit. Ea nu a comentat pulic incidentul. Justin Timberlake, acuzat de sexism şi misoginism, i-a cerut scuze fostei iubite Britney Spears pentru cum s-a purtat cu ea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.