Cântăreaţa americană Janet Jackson a dezvăluit într-un editorial scris pentru revista Essence că s-a luptat multă vreme cu depresia, pe care a legat-o de complexul de inferioritate de care a suferit în copilărie, de sexism şi rasism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artista în vârstă de 52 de ani a spus că starea ei s-a îmbunătăţit după ce a născut anul trecut, potrivit AFP. 

Pentru ea, perioada de după ce a împlinit vârsta de 30 de ani a fost dificilă. „Lupta a fost intensă. Aş putea să analizez sursa depresiei mele veşnic. Nivelul scăzut al stimei de sine ar putea avea rădăcini în sentimentele de inferioritate încercate în copilărie. Aş putea-o lega de faptul că nu am reuşit să mă ridic la standarde imposibil de înalte şi, desigur, întotdeauna există şi problemele din societate - rasismul şi sexismul”, a scris ea.

Jackson a continuat: „Puneţi totul cap la cap şi depresia este o boală persistentă şi înfricoşătoare. Din fericire, mi-am făcut drum prin ea”.

Sora mai tânără a lui Michael Jackson, care s-a luptat la rândul lui cu depresia şi anxietatea, a revenit în atenţia publicului în 2015, când a lansat albumul „Unbreakable”, al 11-lea material de studio al ei. Turneul de promovare a acestuia a fost suspendat brusc, iar în 2017, a dat naştere primului ei fiu, Eissa.

Janet Jackson va fi cap de afiş al unui festival afiliat publicaţiei Essence, luna viitoare, în New Orleans.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.