Actriţa şi activista Jane Fonda, în vârstă de 82 de ani, care nu a ascuns niciodată că a recurs la chirurgia estetică, a anunţat în revista Elle Canada că a renunţat la bisturiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu pot pretinde că nu sunt vanitoasă, dar nu va mai exista chirurgie plastică - nu mai vreau să mă operez", a declarat ea în revistă. "Trebuie să muncesc în fiecare zi pentru a mă accepta mai mult. Nu este uşor pentru mine". 

Fiica legendarului actor Henry Fonda - şi sora lui Peter Fonda, care a murit în august 2019 - Jane Fonda s-a luptat mare parte din viaţă cu bulimia şi a folosit reţelele de socializare pentru a râde de problemele sale: "Încerc să spun într-o manieră clară că este o luptă permanentă cu mine. Public adesea fotografii în care am o figură dezorientată!". 

Întrebată despre subiectul chirurgiei estetice în 2017 de jurnalista Megyn Kelly, Jane Fonda a preferat să vorbească despre filmul "Our Souls at Night" în care joacă alături de Robert Redford. 

Jane Fonda a fost în atenţia publicului în ultimele luni, după ce a participat la Washington la mai multe proteste contra schimbărilor climatice. Îmbrăcată în aceeaşi haină roşie, actriţa s-a lăsat arestată mai multe săptămâni pentru a denunţa inacţiunea responsabililor politici în faţa pericolului schimbărilor climatice. 

La gala Oscar de anul acesta, Jane Fonda a anunţat câştigătorul categoriei "cel mai bun film" - "Parasite", de Bong Joon-ho. Actriţa a îmbrăcat o rochie Ellie Saab pe care a mai purtat-o la Festivalul de la Cannes din 2014. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.