O poliţistă aflată în afara orelor de muncă a urmărit şi prins un hoţ de buzunare, deşi era îmbrăcată doar în costum de baie, imaginea în care aceasta îl pune la pământ pe infractor devenind virală pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihaela Kellner, din Suedia, îşi petrecea ziua într-un parc, alături de prietene, când au fost abordate de un bărbat sub pretextul că vinde reviste în folosul oamenilor fără adăpost. La un moment dat, una dintre prietene a sesizat lipsa telefonului, astfel că poliţista a fugit după infractor deşi era îmbrăcată doar în costum de baie, scrie The Telegraph.

Poliţista a reuşit să-l prindă pe individ şi l-a pus la pământ, fiind ajutată de o prietenă.

“Le-am spus prietenelor mele să aibă grijă de lucrurile lor, însă imediat după ce bărbatul a plecat, una dintre prietene a sesizat dispariţia telefonului. Am fugit după el cred că vreo 15 metri. M-a ajutat o prietenă, care este şi ea poliţistă, şi am reuşit să-l punem la pământ", a declarat Mihaela Kellner, pentru presa locală.

O imagine din timpul "intervenţiei" a fost postată pe contul de instagram al poliţistei, devenind virală.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.