Rapperul devenit actor Ice Cube a primit, luni, o stea pe Hollywood Walk of Fame şi a mulţumit tuturor celor care l-au ajutat în cariera sa muzicală şi cinematografică, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ceremonie au participat prieteni ai starului, între care Dr. Dre, şi membri ai familiei sale.

”Ştiţi, nu ajungi aici singur şi când te apuci să faci muzică, filme, încerci să fii creativ, nu îţi dai seama că vei fi pe Hollywood Walk of Fame într-o zi”, a spus Ice Cube. ”Aşa că astăzi nu este despre Ice Cube, este despre toţi oamenii care m-au ajutat să ajung aici”.

Ice Cube, pe numele său real O'Shea Jackson, a devenit cunoscut în anii 1980, pe când făcea parte împreună cu Dr. Dre din grupul rap N.W.A., pentru care a scris multe dintre versurile apărute pe albumul "Straight Outta Compton".

După ce a părăsit grupul, din cauza unor dispute privind drepturile de autor, a lansat albumul solo "AmeriKKKa's Most Wanted" (1990).

Rapperul a început să joace în filme în 1991, când a primit rolul principal în pelicula "Boyz n the Hood” a lui John Singleton. Între lungmetrajele în care s-a remarcat se numără "Friday", "Barbershop" şi "Three Kings”.

Ice Cube este, de asemenea, producătorul filmului biografic "Straight Outta Compton" (2015), care spune povestea N.W.A. Fiul lui, O'Shea Jackson Jr., l-a portretizat în această peliculă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.