Actriţa Helen Mirren, invitată în emisiunea de televiziune ”The Graham Norton Show”, a fost rugată de prezentatorul show-ului să transmită telespectatorilor britanici un mesaj de Crăciun. Vedeta britanică a rostit o versiune alternativă şi ironică a tradiţionalului discurs oficial rostit de regina Elizabeth a II-a şi a spus că anul ”2016 a fost o mare grămadă de rahat”, informează New Musical Express.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Helen Mirren a rostit acest ”mesaj alternativ de Crăciun” în ediţia din această săptămână a emisiunii ”The Graham Norton Show”, în care a apărut pentru a-şi promova cel mai recent film în care joacă, intitulat ”Collateral Beauty”. Ea a spus că a dorit să capteze în discursul ei ”adevărata esenţă a anului 2016”.

”Hello”, şi-a început vedeta discursul, imitând tonul regal pe care l-a interpretat şi filmul ”The Queen”, care i-a adus un premiu Oscar. ”În acest moment de sărbătoare şi de apropiere între oameni, avem şansa de a reflecta asupra anului care este pe cale să se încheie. Iar eu cred că sunteţi cu toţii de acord cu mine atunci când spun că 2016 a fost o mare grămadă de rahat”, a adăugat Helen Mirren.

”Aşadar, sfatul meu pentru voi este acesta: să beţi cu moderaţie şi să fiţi fericiţi. Crăciun Fericit! Dar, mai presus de orice, mergeţi să vedeţi filmul «Collateral Beauty», care va fi lansat în a doua zi de Crăciun. Va rula în toate cinematografele bune”, a mai spus vedeta britanică.

În acest film, Helen Mirren joacă alături de Will Smith, Kate Winslet, Keira Knightley şi Edward Norton. Filmul va avea premiera în cinematografele britanice pe 26 decembrie. Vedeta britanică a fost însoţită de altfel de Will Smith în ediţia din această săptămână a emisiunii ”The Graham Norton Show”, ce va fi difuzată integral vineri seară pe BBC One.

Născută pe 26 iulie 1945 la Londra, Helen Lidia Mirren a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, cu rolul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, interpretat în filmul ”Regina/ The Queen” (2006).

Între alte filme în care Helen Mirren a avut apariţii notabile se numără ”Cal” (1984), care i-a adus premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Cannes, ”The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover” (1989), ”Nebunia regelui George/ The Madness of King George” (1994), ”O lecţie pentru profa de istorie/ Teaching Mrs. Tingle” (1999), ”Gosford Park” (2001), ”Calendar Girls” (2003), ”Ultima staţie/ The Last Station” (2009), ”Hitchcock” (2012) şi ”Război în bucătărie/ The Hundred-Foot Journey” (2014).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.