Harvey Weinstein s-ar fi lăudat că a întreţinut relaţii sexuale cu actriţa Jennifer Lawrence iar o altă actriţă, a cărei identitate nu se cunoaşte, îl dă şi ea în judecată, fiind chemată în instanţă şi Compania The Weinstein, aceasta din urmă pretinzând că producătorul a hărţuit-o şi a agresat-o în repetate rânduri mai mult de doi ani, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea spune că Weinstein "a manipulat-o, hărţuit-o, atins-o, agresat-o" şi i-a ameninţat cariera, toate în timp ce stabilea întâlniri pentru eventuale roluri în filme produse de TWC. 

Actriţa avea 22 de ani când l-a întâlnit prima dată în 2013 la Festivalul de Film de la Sundance. Cei doi au avut o întâlnire în apartamentul lui Weinstein şi în timp ce ea era la baie, producătorul a dat buzna şi a început să se masturbeze. Ulterior, Weinstein i-ar fi spus că a fost "distractiv" şi că "lucrurile vor fi bune pentru ea" atât timp cât este prietena lui. 

Producătorul acuzat că este un prădător sexual s-ar fi lăudat actriţei aspirante că a întreţinut raporturi sexuale cu Jennifer Lawrence, conform unor documente judiciare depuse pentru proces la Los Angeles. 

Avocaţii lui Weinstein au negat în repetate rânduri că acesta ar fi avut relaţii sexuale fără consimţământ şi au afirmat că femeile care l-au acuzat de aceste fapte au minţit cu privire la relaţiile consensuale.

Jennifer Lawrence a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că nu a întreţinut raporturi sexuale cu Harvey Weinstein.

"Inima mea este îndurerată pentru toate acele femei care au fost victime ale lui Harvey Weinstein", a spus ea. "Nu am avut niciodată altceva decât o relaţie profesională cu el. Acesta este încă un exemplu pentru tacticile de prădător sexual şi minciunile pe care le-a folosit pentru a ademeni un număr nesfârşit de femei", scrie Variety. 

Harvey Weinstein are pe numele său mai multe procese de agresiune sexuale în industria de divertisment. Compania sa a fost desfiinţată în urma scandalului izbucnit în octombrie 2017. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.