Actorul Ricky Gervais va fi, pentru a cincea oară, gazda ceremoniei de acordare a premiilor Globurile de Aur, a anunţat marţi Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gervais a transmis, pe tonul obişnuit: „Încă o dată, mi-au făcut o ofertă pe care nu am putut să o refuz. Dar chiar este ultima dată când fac asta, ceea ce înseamnă că ar putea fi o seară amuzantă”.

Preşedintele HFPA, Lorenzo Soria, a transmis: „Când Ricky Gervais este la conducerea Golden Globes Awards, putem să ne aşteptăm mereu la ceva neaşteptat”. 

Gervais a mai fost gazda ceremoniei în 2010, 2011, 2012 şi 2016.

Creator şi star al „The Office” şi „Extras”, Ricky Gervais (25 iunie 1961, Marea Britanie) are în palmares trei premii Globul de Aur, două Primetime Emmy şi şapte BAFTA.

Serialul „The Office” este cea mai de succes comedie britanică din toate timpurile. A fost distribuită în peste 90 de ţări şi a beneficiat de şapte remake-uri. 

Cu cinci turnee internaţionale la activ, Gervais este un actor de stand up de succes. Cel mai recent, a jucat în comedia neagră „After Life”, pe care a creat-o, regizat-o şi în care joacă rolul principal. Serialul a fost lansat pe 8 martie, pe Netflix, şi va avea un al doilea sezon, în 2020.

Cea de-a 77-a ediţie a galei Globurilor de Aur va avea loc pe 5 ianuarie, la Beverly Hilton din Beverly Hills. Vor fi acordate premii la 25 de categorii - 14 pentru film şi 11 pentru televiziune.

Actriţa de comedie şi realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres va fi recompensată la această ediţie cu trofeul onorific „Carol Burnett”, iar actorul şi producătorul Tom Hanks va primi trofeul onorific „Cecil B. DeMille”.

Ceremonia de anul acesta a fost urmărită de 18,6 milioane de telespectatori pe NBC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.