Litografie cu semnătură, geantă de voiaj, steag, set exclusiv de pene pentru chitară personalizate, acces la cortul cu băuturi şi snack-uri sunt câteva dintre beneficiile incluse în cele patru pachete VIP, disponibile fanilor Bon Jovi pentru concertul formaţiei americane din 21 iulie 2019, care va avea loc în Piaţa Constituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pachetul Ultimate VIP Experience Package include: Un bilet în zona îngrădită Bon Jovi VIP, care oferă atât o vedere excepţională, chiar în faţa scenei, cât şi acces înăuntru şi în afara zonei, intrare în avans la poarta Bon Jovi VIP, un tur în spatele scenei, acces la Cortul VIP, unde se vor servi băuturi şi snack-uri, în limita disponibilităţii. Preţul pachetului este de 2.445 de lei. 

În acest pachet mai sunt incluse: Litografie cu semnătura Jon Bon Jovi, geantă mică de voiaj Jon Bon Jovi Exclusive, steag exclusiv, set exclusiv de pene pentru chitară, badge şi lanyard comemorativ. 

Pachetul Platinum VIP Experience Package conţine: Un bilet în zona îngrădită Bon Jovi VIP, cu poziţionare în faţa scenei şi acces înăuntru şi în afara zonei, intrare în avans la poarta Bon Jovi VIP, acces la Cortul VIP, unde se vor servi băuturi şi snack-uri, în limita disponibilităţii.

Litografie cu semnătura Jon Bon Jovi, geantă mică de voiaj Jon Bon Jovi Exclusive, steag exclusiv, set exclusiv de pene pentru chitară, badge şi lanyard comemorativ. Preţul pachetului este de 1.929 lei. 

Pachetul Diamond VIP Experience Package oferă: Un bilet în zona Diamond Circle, intrare în avans la poarta Bon Jovi VIP, litografie cu semnătura Jon Bon Jovi, geantă mică de voiaj Jon Bon Jovi Exclusive, steag exclusiv, set exclusiv de pene pentru chitară, badge şi lanyard comemorativ. Preţul: 1.114 lei. 

Pachetul Silver VIP Experience Package include: Un bilet în zona de acces general, intrare în avans la poarta Bon Jovi VIP, litografie cu semnătura Jon Bon Jovi, geantă mică de voiaj Jon Bon Jovi Exclusive, steag exclusiv, set exclusiv de pene pentru chitară, badge şi lanyard comemorativ. Preţul: 777 lei. 

Trupa Bon Jovi a fost înfiinţată în 1983 de solistul Jon Bon Jovi, clăparul David Bryan şi toboşarul Tico Torres. Formaţia americană a lansat 13 albume de studio, care au fost vândute în peste 130 de milioane de copii pe plan mondial, şi a fost recompensată cu numeroase premii şi distincţii muzicale, inclusiv un premiu Grammy şi două American Music Awards.

Din formula originală au făcut parte chitaristul Richie Sambora, care a părăsit grupul în 2013, pentru a urma o carieră solo, şi basistul Alec John Such, care a fost dat afară din trupă în 1994. La Bucureşti, trupa va cânta în formula: Jon Bon Jovi, voce şi chitară, David Bryan, clape, Tico Torres, baterie, Hugh McDonald, bas, John Shanks, producător şi chitarist, Phil X, chitară.

În 2018, Bon Jovi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.