Fotograful de modă Terry Richardson este anchetat de New York Police Department (NYPD) după ce un model l-a acuzat de viol, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

New York Daily News a scris marţi că fotograful se află în vizorul poliţiei, după ce mai multe femei au declarat că au fost interogate în ultimele săptămâni cu privire la experienţele lor cu Richardson. În plus, organizaţia Model Alliance a confirmat cooperarea cu poliţia în acest caz.

Investigaţia NYPD vine după ce modelul Caron Bernstein, în vârstă de 47 de ani, l-a acuzat pe Richardson de viol. Ea a povestit cum, în 2003, el a agresat-o în studioul unde a mers pentru o şedinţă foto. Bernstein a precizat că în urma incidentului a povestit unei prietene cele întâmplate.

Terry Richardson, în vârstă de 52 de ani, a negat acuzaţia. Avocatul lui, Brad D. Rose, a transmis printr-un comunicat: „Domnişoara Bernstein a pozat de bunăvoie şi în cunoştinţă de cauză, iar orice contact cu domnul Richardson dinaintea şi din timpul şedinţei foto a fost consimţit”.

Fotograful, care a regizat videoclipuri ale unor piese Beyonce şi Miley Cyrus, a fost acuzat de hărţuire şi agresiune sexuală de mai multe femei care au colaborat cu el de-a lungul anilor. La finalul lunii octombrie 2017, el a fost concediat de trustul de presă Condé Nast, care deţine reviste precum Vogue şi Glamour, din cauza tratamentului aplicat modelelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.