Formaţia Queens of The Stone Age a finalizat cel de-al şaptelea album de studio, mixat în California, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut de studioul din Burbank în care formaţia condusă de Josh Homme, membru fondator al Eagles of Death Metal, a realizat mixajul.

”Un album tocmai a fost mixat”, a fost mesajul publicat pe Instagram de studioul Lurssen Mastering din Burbank, alături de o fotografie. 

Acest material discografic vine în continuarea albumului ”… Like Clockwork”, lansat de formaţia americană rock în 2013.

”Cel mai bun lucru la acest album este că l-am terminat. Şi nu a fost uşor”, a declarat Homme în luna martie, când înregistrările au fost finalizate.

Trupa va susţine, vara aceasta, mai multe concerte în Australia şi a fost anunţată ca parte din lineup-ul festivalului Riot Fest din Chicago.

Queens of The Stone Age a fost fondată în 1996 şi este formată, în prezent, de Joshua Homme (fondator, voce, chitară), Troy Van Leeuwen (chitară), Dean Fertita (clape, chitară), Michael Shuman (bas) şi Jon Theodore (tobe). Din trupă au făcut parte, între alţii, Nick Oliveri, Dave Grohl şi Mark Lanegan. Abreviată QOTSA, formaţia a debutat cu albumul omonim, apărut în 1998. Grupul a primit, până în prezent, şase nominalizări la premiile Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.