Fiul Madonnei, Rocco Ritchie, în vârstă de 16 ani, a fost arestat la Londra, în luna septembrie, după ce poliţia a găsit canabis în rucsacul lui. Cântăreaţa a declarat că-şi iubeşte fiul şi că îi va sprijini, potrivit nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Madonna a numit situaţia, printr-un comunicat de presă acordat agenţiei The Associated Press, ”o problemă de familie”. ”Îmi iubesc fiul foarte mult. Voi face tot ce pot pentru a-i oferi sprijinul de care are nevoie, şi vă cer să ne respectaţi intimitatea în tot acest timp”, a mai spus cântăreaţa. 

Un purtător de cuvânt al Scotland Yard a declarat: ”Un tânăr de 16 ani a fost arestat pentru posesie de canabis. El a fost eliberat pe cauţiune”. 

Rocco Ritchie este fiul Madonnei şi al fostului ei soţ, regizorul Guy Ritchie. Cuplul a divorţat în 2008. După dispute în privinţa custodiei fiului lor, cei doi au ajuns la un acord. Disputa pentru custodia lui Rocco a început în luna decembrie 2015, după ce adolescentul a ignorat un ordin al instanţei de a se întoarce la New York, pentru a locui alături de Madonna. De atunci, fiul cântăreţei trăieşte în Londra, unde este înscris la o şcoală. Avocaţii Madonnei nu au comentat în privinţa acordului. Un judecător a stabilit că Rocco ar trebui să se întoarcă la Madonna, dar a decis să nu emită un mandat pentru a întări ordinul, cerând cuplului să ajungă la un acord.

Recent, Madonna a fost invitata emisiunii ”Carpool Karaoke”, realizată de James Corden.

Madonna, născută pe 16 august 1958, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană, ale cărei discuri s-au vândut în peste 300 milioane de copii pe plan mondial. Supranumită ”regina muzicii pop”, vedeta americană a câştigat de-a lungul anilor şapte premii Grammy, 20 MTV Video Music Awards, 3 American Music Awards, 2 Brit Awards, dar şi două Globuri de Aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.