Filmul ”Obsesia trecutului/ Unforgettable”, cu Katherine Heigl şi Rosario Dawson în rolurile principale, va rula pe ecranele româneşti începând de vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat de Denise Di Novi, filmul spune povestea Tessei Connover, o femeie ambiţioasă, recent divorţată, care încearcă să se împace cu ideea că fostul ei soţ şi-a refăcut viaţa, potrivit Cinemagia.

Fostul ei soţ, interpretat de Geoff Stults, şi-a adus logodnica nu doar în casa unde au locuit împreună, ci şi în viaţa fetiţei lor, Lilly. Pe de altă parte, traumatizată de o experienţă violentă din trecut, Julia (Rosario Dawson) face eforturi mari pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor în calitate de soţie şi mamă vitregă. Împinsă de o gelozie patologică, Tessa duce totul la extrem, pentru a o îndepărta pe Julia şi a-i face viaţa un calvar.

Cu un buget estimat la 12 milioane de dolari, thrillerul a fost lansat joi în cinematografele din Statele Unite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.