”Ilegitim”, peliculă cu care Adrian Sitaru a câştigat Premiul C.I.C.A.E - "Confédération Internationale des Cinémas d’Art et d’Essai" (Confederaţia Internaţională a Cinematografelor de Artă) - la ediţia din 2016 a Festivalului de Film de la Berlin, va rula de joi în cinematografele din Polonia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansarea va avea loc printr-un eveniment, la cinematograful Muranów din Varşovia, pelicula fiind distribuită de Madness Distribution, informează Institutul Cultural Român din capitala Poloniei.

”Ilegitim”, din distribuţia căruia fac parte Adrian Titieni, Bogdan Albulescu, Alina Grigore, Robi Urs, Cristina Olteanu, Miruna Dumitrescu, Liviu Vizitiu şi Mihaela Perianu, este coprodus de casa poloneză Film Produkcja.

”Ilegitim”, cel de-al patrulea lungmetraj al lui Adrian Sitaru, spune povestea a doi fraţi (interpretaţi de Alina Grigore şi Robi Urs) şi iubirea lor.

Scenariul a fost scris de Adrian Sitaru şi Alina Grigore, imaginea poartă semnătura lui Adrian Silişteanu şi Alexandru Lorian Timoşca, montajul a fost realizat de Mircea Olteanu şi Theo Lichtenberger, în timp ce de sunet s-au ocupat Ioan Filip şi Dan-Ştefan Rucăreanu, iar producător este Anamaria Antoci.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.