Filmul horror „The Wretched”, scris şi regizat de Brett şi Drew T. Pierce, este tot mai popular în drive-in-urile din Statele Unite, unde conduce din nou box office-ul de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultimele trei zile ale săptămâna trecute, filmul distribuit de IFC a fost prezentat în 59 de cinematografe din Statele Unite, generând încasări de 186.000 de dolari, potrivit Variety.

În prezent, în America de Nord, dintre cele 5.400 de cinematografe sunt deschise 348, inclusiv 169 drive-in-uri, conform Comscore.

După ce unele restricţii au fost ridicate, au fost redeschise săli din state precum Arkansas, Georgia, Oklahoma, Dakota de Sud şi Texas.

Este aşteptat ca majoritatea sălilor de cinema să fie redeschise la jumătatea verii.

Săptămâna trecută, doar 21 de drive-in-uri au funcţionat. IFC este singurul distribuitor de film care a raportat încasări pentru weekendul trecut.

„The Wretched” a avut premiera la Fantasia International Film Festival 2019 şi a generat încasări de 548.609 dolari de la lansarea pe 1 mai în cinematografe drive-in.

Filmul are în centru un băiat care descoperă o vrăjitoare în pădurea din apropierea casei lui. Din distribuţie fac parte John-Paul Howard, Piper Curda, Zarah Mahler, Azie Tesfai şi Jamison Jones.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.