Drama ”Collateral Beauty: A doua şansă/ Collateral Beauty”, regizată de David Frankel, cu Will Smith, Keira Knightley şi Edward Norton în rolurile principale, va fi lansat în cinematografele româneşti pe 6 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din distribuţia lungmetrajului mai fac parte Michael Pena, Naomie Harris, Jacob Latimore, Kate Winslet şi Helen Mirren.

Howard Inlet (Will Smith), odată un barbat de succes, ajunge să renunţe la orice speranţă după ce pierde una dintre cele mai importante persoane din viata sa. La intervenţia prietenilor lui, el se vede forţat să îşi înfrunte toate temerile şi să accepte realitatea înainte de a pierde totul.

”Collateral Beauty: A doua sansa”, scris de Allan Loeb, explorează felul în care oamenii reuşesc să găsească frumuseţea de a trăi după suferinţă şi cum iubirea şi timpul aduc echilibru existenţei noastre.

Acesta este al 17-lea film regizat de David Frankel, care a semnat câteva episoade din serialele ”Sex and the City” şi ”Entourage”, şi este cunoscut pentru pelicula ”Diavolul se îmbracă de la Prada/ The Devil Wears Prada” (2006), cu Meryl Streep în rol principal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.