O sticlă de plastic şi un termos au fost uitate de echipa filmului "Fiicele Doctorului March/ Little Women" (2019), regizat de Greta Gerwig, şi apar într-unul dintre cadre, imaginile devenind virale pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadru pot fi distinse o sticlă din plastic cu apă şi un termos. Intriga filmului, lansat în 2019, are loc în secolul al XIX-lea. 

Madelyn Rancourt, admiratoare a filmului şi cea care a făcut descoperirea, a publicat un videoclip pe reţeaua Tik Tok. 

În spatele lui Timothée Chalamet, unul dintre actorii principali, pot fi văzute clar cele două sticle. "A mai remarcat cineva asta?", a scris ea. 

Cea care se defineşte drept un "super fan" al filmului precizează că l-a văzut de şapte ori la cinema înainte de a descoperi termosul şi sticla. Videoclipul ei a devenit rapid viral iar pe Twitter spectatorii au redistribuit imagini. 

Şi în serialul "Game of Thrones", un PET a putut fi observat în episodul final. Într-una dintre cele mai importante secvenţe ale ultimului episod, lângă piciorul lui Sir Samwell Tarly poate fi văzut un recipient din plastic. Anterior, HBO a fost ţinta glumelor odată cu paharul de cafea uitat pe masa lui Jon Snow.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.