Fanii grupului B.U.G. Mafia pot descărca gratuit cele mai recente piese ale trupei, “Ulei şi Apă” şi “Pe Coastă” de pe site-ul oficial al trupei. Cea mai nouă piesă semnată B.U.G Mafia - “Ulei şi Apă” - are deja peste 1.300.000 de vizualizări pe canalul de pe YouTube al trupei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a putea descărca piesele, fanii trebuie să acceseze site-ul www.bugmafiaoficial.ro, să se înregistreze sau să se autentifice (dacă au deja cont). În secţiunea Download sunt disponibile atât noile single-uri “Ulei şi Apă” şi “Pe Coastă”, cât şi piesa “Să Cânte Trompetele” şi albumul “Înapoi în Viitor”.

Lansată săptămâna trecută, cea mai nouă piesă semnată B.U.G Mafia - “Ulei şi Apă” - are deja peste 1.300.000 de vizualizări pe canalul de pe YouTube al trupei. Piesa a beneficiat de o colaborare cu Lalla şi So, două voci feminine din zona de clubbing, fiind compusă şi produsă de Tataee, pe textul lui Uzzi şi Caddillac. 

Lansarea noii piese a fost o surpriză pentru fanii care nu se aşteptau la un nou single atât de curând, iar videoclipul piesei “Pe Coastă” a avut premiera chiar la începutul acestei luni, după ce single-ul strânsese peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube.

Vara aceasta, B.U.G. Mafia va susţine mai multe concerte pe litoralul Mării Negre, atât în Costineşti, la Mega Discoteca Tineretului, cât şi în staţiunea Mamaia, la Princess Summer Club. Datele vor fi anunţate pe pagina de pe Facebook a trupei.

Potrivit cifrelor de vânzări şi de audienţă, B.U.G. Mafia este la acest moment nu doar unul dintre cele mai iubite branduri muzicale autohtone, ci şi unul dintre cele mai de succes nume din muzica hip-hop europeană, trupa înrolând o adevărată “armată” de fani în spaţiul online: canalul ei de pe YouTube are în prezent peste 580.000 de abonaţi, iar pagina sa de Facebook peste 1.400.000 de admiratori (Followers).

Înfiinţată în 1993 de Tataee (Vlad Irimia), Caddillac (Dragoş Vlad-Neagu) şi Uzzi (Alin Demeter), trupa B.U.G. Mafia a reprezentat încă de la început un fenomen cu impact major asupra muzicii şi societăţii româneşti.

Trupa s-a impus rapid în industria muzicală autohtonă, reuşind să-şi reconfirme statutul cu fiecare produs de succes: 10 albume de studio, două materiale Best-Of (alături de un DVD), şase maxi-single-uri, 13 videoclipuri şi vânzări de peste 1.150.000 de unităţi fizice în perioada 1995-2009. 

Începând cu 2010, B.U.G. Mafia şi-a concentrat eforturile spre consolidarea relaţiei speciale pe care o are cu fanii, oferind gratuit spre descărcare albumul cu numarul 10, “Înapoi în Viitor” (2011), lansat independent la propria casa de producţie.

Anul 2014 a adus fanilor o colaborare cu Gojira şi Planet H, urmată de “Să Cânte Trompetele”, una dintre cele mai difuzate piese ale anului 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.