Actorii Emma Stone şi Brad Pitt se află în negocieri pentru a juca în următorul film al regizorului Damien Chazelle, premiat cu Oscar pentru „La La Land”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse ale Variety, Paramount a stabilit ca dată de lansare a filmului „Babylon” - 25 decembrie 2021. 

Informaţii privind o nouă colaborare a lui Stone cu cineastul cu care a lucrat pentru „La La Land”, rol ce i-a adus un Oscar, au apărut din vara acestui an.

Nici negocierile cu ea, nici cu Brad Pitt nu au fost finalizate, au mai spus sursele.

Acţiunea „Babylon” este plasată în perioada de tranziţie de la filmele mute la cele vorbite, iar povestea va cuprinde personaje reale şi fictive.

Bugetul este în curs de finalizare şi se pare că filmul lui Chazelle va aduna în jurul lui Stone şi Pitt numeroase staruri de la Hollywood.

Olivia Hamilton, Matt Plouffe, Tobey Maguire şi Marc Platt sunt producătorii „Babylon”. Adam Siegel şi Helen Estabrook sunt producători executivi.

Acesta va fi primul film al lui Chazelle de la „First Man” (2018), cu Ryan Gosling. Recent, cineastul a lucrat pentru serialul „The Eddy” (Netflix).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.