Actriţa Emily Blunt negociază pentru rolul principal în drama „Not Fade Away”, adaptare a volumului de memorii scris de Rebecca Alexander.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul este bazat pe volumul „Not Fade Away: A Memoir of Senses Lost and Found” (2015) scris de Rebecca Alexander, care s-a născut cu o rară mutaţie genetică - sindromul Usher de tip III - astfel că şi-a pierdut simultan văzul şi auzul de când era copil.

La vârsta de 18 ani a suferit un accident, însă douăzeci de ani mai târziu a devenit psihoterapeut, cu două diplome de master şi ţine cursuri de spinning.

Scenariul este adaptat de Lindsey Ferrentino, iar David O. Russell şi John Krasinski sunt producători.

Emily Blunt a primit anul acesta nominalizări la Globurile de Aur şi la premiile Sindicatului Actorilor Americani, pentru rolul din „Mary poppins Returns”. Va putea fi văzută în curând alături de Dwayne Johnson în „Jungle Cruise”.

Actorul, regizorul şi producătorul John Krasinski, soţul ei, va începe lucrul la continuarea filmului „A Quiet Place”, în care a jucat cu Blunt. Această a doua peliculă este programată să fie lansată pe 15 mai 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.