Muzicianul Elton John le transmite fanilor într-un mesaj video pe Facebook că a avut un an 2017 plin de provocări, dificil din punct de vedere fizic, dar şi-a revenit, şi le mulţumeşte pentru sprijin de-a lungul acestor ani şi pentru faptul că au fost prezenţi la concertele sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muzicianul britanic, care se află la Aspen, Statele Unite, a încheiat mesajul spunând că "Anul viitor va fi foarte distractiv. Crăciun fericit şi un 2018 grozav!". 

Elton John, în vârstă de 70 de ani, este cântăreţ, compozitor şi pianist britanic, care, într-o carieră impresionantă de peste cinci decenii, a câştigat cinci premii Grammy, un premiu Tony, un premiu Oscar şi un Glob de Aur.

Albumele sale s-au vândut în peste 450 de milioane de copii pe plan mondial.

Începând cu anii 1980, s-a implicat intens în lupta împotriva SIDA, a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, în 1994, şi a primit din partea reginei Elizabeth a II-a titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic, în 1998. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.