Muzicianul britanic Elton John l-a descris în cartea sa de memorii pe starul american Michael Jackson drept "bolnav mintal" şi "o persoană instabilă", scrie presa britanică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elton John, în vârstă de 72 de ani, a explicat faptul că s-a împrietenit cu autorul celebrei piese "Thriller" la începutul carierei sale însă a văzut cum s-a schimbat pe măsură ce faima sa a crescut. 

Cei doi s-au întâlnit pe când Michael Jackson avea 13 ani, atunci când John l-a caracterizat drept "cel mai adorabil puşti pe care ţi l-ai putea imagina". 

Elton a scris: "Dar la un moment dat în anii următori a început să se izoleze de lume şi de realitate aşa cum a făcut şi ELvis Presley". "Dumnezeu ştie ce-a fost în mintea lui şi ce ce medicamente i-au fost prescrise însă, de fiecare dată când l-am văzut ulterior mă gândeam că bietul băiat îşi pierduse sclipirea", a adăugat John.  

"Nu spun asta cu blândeţe. Era chiar bolnav mintal, o persoană tulburată". Elton John a adăugat: "Indiferent de motiv, Michael Jackson părea să nu se simtă bine în compania adulţilor". 

Jackson a fost acuzat de abuz sexual de către James Safechuck şi Wade Robson în controversatul documentar "Leaving Neverland: Michael Jackson & Me". Familia megastarului a negat vehement învinuirile celor doi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.