Cântăreţul britanic Ed Sheeran a lansat, vineri, două piese - ”Castle on the Hill” şi ”Shape of You” - care vor fi incluse pe albumul ”÷ (Divide)”, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul în vârstă de 25 de ani a precizat că a decis o dublă lansare ”pentru că am lipsit ceva vreme”.

Viitorul album al britanicului, intitulat ”÷ (Divide)”, dovedeşte că Ed Sheeran menţine modelul denumirii discurilor sale: primul, ”+ (Plus)”, iar al doilea, ”x (Multiply)”.

”«Castle on the Hill» este un cântec de dragoste dedicat oraşului Suffolk, pentru că nu cred că altcineva a făcut aşa ceva. Şi videoclipul este filmat în Suffolk, iar în el apar oameni de la liceul meu”, a declarat Ed Sheeran la ”Breakfast Show” de la Radio1.

Iniţial, a mai spus Sheeran, a dorit să lanseze piesele în luna septembrie, însă a decis să aştepte pentru că, afirmă el, este o perioadă aglomerată din acest punct de vedere.

Noul album a fost înregistrat pe măsură ce a călătorit. ”Cea mai mare bază de fani a mea este în Filipine şi toată lumea care a lucrat pe vas a fost de acolo. În călătorie am făcut poze şi am cântat”, a declarat Sheeran.

Pentru cântecul ”Shape of Your”, cântăreţul spune că a avut-o în minte pe Rihanna. ”Cântam unele dintre versuri şi mi-am dat seama că Rihanna nu va cânta aceste cuvinte, aşa că le-am păstrat pentru mine”, a glumit el.

Ed Sheeran a compus piese pentru trupele One Direction, cântăreaţa Taylor Swift şi britanicul Olly Murs.

În urmă cu un an, artistul a anunţat că ia o pauză de la muzică, pentru a călători şi a vedea tot ce a ratat, însă a promis fanilor că va reveni cu un al treilea album, pe care l-a descris ca ”cel mai bun lucru pe care l-am făcut până acum”.

Ed Sheeran, născut pe 17 februarie 1991, a lansat două albume de studio, 14 EP-uri şi 24 de single-uri solo şi 11 în colaborare cu alţi artişti şi 20 de videoclipuri muzicale. Single-urile sale au fost descărcate de aproape 17 milioane de ori pe internet în Statele Unite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.