Ducele şi ducesa de Cambridge au făcut publice patru fotografii oficiale care marchează botezul prinţului Louis din 9 iulie, potrivit anunţului făcut de Palatul Kensington.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotografiile au fost realizate de Matt Holyoak la Clarence House, după ceremonie. 

Ducesa de Cambridge şi prinţul Louis în grădina de la Clarence House, după botezul celui de-al treilea copil al familiei.

Ducele şi ducesa de Cambridge, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis.

Ducele şi ducesa de Cambridge, alături de membrii familiei regale în Morning Room de la Clarence House, după botezul prinţului Louis. 

Ceremonia a avut loc pe 9 iulie, la Chapel Royal din palatul St James din Londra. Ea a fost oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, care i-a botezat şi pe fraţii mai mari ai lui Louis, prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Prinţul George şi prinţesa Charlotte au fost botezaţi după trei luni de la naştere, respectiv după două luni.

Louis, al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, s-a născut pe 23 aprilie 2018. El a fost cel mai tânăr membru al casei regale britanice până la naşterea Zarei Phillips, fiica prinţesei Anne, şi a lui Mike Tindall. 

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 92 de ani, şi prinţul consort Philip, în vârstă de 97 de ani, nu au participat la eveniment. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.