Starul country Dolly Parton a marcat momentul vaccinării sale anti-Covid cu o versiune a piesei „Jolene” pe care a fredonat-o la Vanderbilt University Medical Center din Nashville, Tennessee.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parton, în vârstă de 75 de ani, a primit serul Moderna marţi. „Vaccine, vaccine, vaccine, vaccine, I'm begging of you, please don't hesitate" (vaccin, vă implor, nu ezitaţi, n.r.), a fredonat ea.

Cântăreaţa a donat, anul trecut, către Vanderbilt University Medical Centre, 1 milion de dolari pentru dezvoltarea vaccinului Moderna, care, potrivit studiilor, are o eficacitate de 95%.

„Sunt suficient de bătrână pentru a-l primi şi suficient de deşteaptă să îl primesc”, a spus ea într-un clip publicat online.

Între vedetele care au fost vaccinate până în prezent anti-Covid se numără naturalistul David Attenborough, în vârstă de 94 de ani, actorii Jane Fonda, în vârstă de 83 de ani, Ian McKellen, în vârstă de 81 de ani, Michael Caine, 87 de ani, şi Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 73 de ani, cântăreaţa şi actriţa Bette Midler, 75 de ani, şi muzicianul Elton John, în vârstă de 73 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.