Documentarul ”Rammstein: Paris”, realizat de regizorul Jonas Akerlund, va fi lansat în cinematografele din întreaga lume pe 23 martie, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Rammstein: Paris”, filmat cu ocazia show-ului de la Bercy, din 2012, va fi distribuit de Picturehouse Entertainment, şi va ajunge în 350 de săli de cinema din lume.

”Cine-concertele sunt mereu o mare provocare”, a spus Akerlund, care a mai regizat videoclipuri ca ”Ray of Light” (Madonna) şi ”Paparazzi” (Lady Gaga), dar şi documentarele despre concerte Beyonce, Jay Z şi Taylor Swift.

”Rammstein: Paris”,  un show de 2 ore şi 20 de minute, a fost filmat cu 30 de camere.

Rammstein este o trupă germană, înfiinţată la Berlin, în 1994. Stilul muzical al formaţiei, pe care cei şase membri ai trupei l-au numit ”Tanz-Metall”, încorporează elemente de industrial metal, muzică electronică, Neue Deutsche Härte şi heavy metal. Versurile sunt cu precădere în limba germană. Trupa Rammstein, celebră pentru utilizarea frecventă a efectelor pirotehnice în concertele sale, a lansat şase albume de studio, care s-au vândut în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a concertat la Bucureşti în 2010 şi 2013.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.