Divorţul cântăreţei Mel B de producătorul Stephen Belafonte a fost finalizat, vineri, la nouă luni după ce a fost intentat, cei doi punând capăt unui mariaj care a durat un deceniu, informează Daily Mail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un interviu acordat Daily Mail, vineri, în faţa Tribunalului Superior din Los Angeles, unde Mel B nu a fost prezentă, Belafonte a spus: „Acesta este cel mai frumos cadou pe care mi l-aş fi putut dori. Sunt fericit. Am obţinut tot ce mi-am dorit. Ea m-a făcut să trăiesc o perioadă foarte dificilă. Dar acum s-a terminat - sper”.

Judecătorul Mark Juhas a hotărât că în urma divorţului, Belafonte va avea custodia fiicei lor, Madison, în vârstă de şase ani, în weekend şi miercurea, din două în două săptămâni. Astfel, dacă Mel B va dori să călătorească în afara ţării alături de Madison va trebui să îi ceară acordul lui Belafonte.

Instanţa a hotărât şi ca persoanele care se ocupă de vânzarea casei în care a trăit cuplul să îi informeze pe Mel B şi pe avocaţii ei despre fiecare ofertă, în termen de cel mult 24 de ore de când au primit-o.

Belafonte a precizat că se aşteaptă să vândă casa în care a locuit alături de Mel B pentru 8 milioane de dolari. Însă, suma cu care va fi vândută proprietatea se va împărţi între cei doi foşti soţi.

Mel B a fost de acord să îi plătească 200.000 de dolari taxe pentru avocatul lui Belafonte până pe 8 februarie, iar fostul cuplu va împărţi sumele pe care le va obţine din vânzarea mai multor afaceri pe care le-au început împreună în timpul mariajului.

Stephen Belafonte a negat zvonuri apărute recent potrivit cărora Mel B i-ar plăti 15.000 de dolari pe lună, timp de trei ani. „De fapt, suma este mult mai mare de atât”, a spus el.

În timpul procesului, cântăreaţa l-a acuzat pe Belafonte că a abuzat-o fizic şi emoţional timp de mai mulţi ani şi a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui.

Mel B a susţinut că Belafonte a drogat-o în cea mai mare parte a relaţiei lor. Producătorul a respins categoric aceste acuzaţii, despre care avocaţii lui au spus că reprezintă „doar o campanie de defăimare”.

Producătorul a susţinut că Mel B a suferit de dependenţă de cocaină şi alcool, precizând că aceasta a fost o problemă majoră în căsnicia lor. 

Luna trecută, Mel B a ajuns la un acord cu fosta dădacă pe care a angajat-o pentru a avea grijă de copiii ei, Lorraine Gilles. Cântăreaţa a renunţat la un ordin de restricţie pe care l-a cerut împotriva acesteia, după ce a susţinut că dădaca şi Belafonte au complotat pentru a realiza înregistrări video cu conţinut sexual prin care să îi afecteze imaginea. Gilles susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu cei doi soţi, precizând că acestea au avut loc cu consimţământul ei. 

Mel B a recunoscut în instanţă că a întreţinut relaţii sexuale cu Gilles. Aceasta a dat-o în judecată pe cântăreaţă pentru defăimare, după ce artista a numit-o femeie de moravuri uşoare. Acest proces se află în desfăşurare. 

În documentele depuse în instanţă, Melanie Brown a detaliat un incident petrecut în 2007, când Stephen Belafonte a lovit-o şi a trântit-o pe podea, sugrumând-o, în seara finalei show-ului de televiziune ”Dancing with the Stars”.

Artista afirmă că, în 2012, Belafonte, extrem de gelos, a lovit-o cu pumnul în faţă şi i-a spart buza inferioară, cu câteva momente înainte ca ea să înregistreze un moment artistic cu cântăreţul Usher pentru show-ul TV ”The X Factor”.

Cântăreaţa a inclus în documentele depuse la tribunal un set de fotografii relevante, inclusiv câteva realizate în timpul participării sale în emisiunea ”The X Factor”, care o arată cu vânătăi pe braţe şi la nivelul feţei.

Mel B a spus că a încercat să îl părăsească pe Stephen Belafonte de mai multe ori. ”Însă el m-a ameninţat cu violenţă şi m-a ameninţat că îmi va distruge viaţa în toate felurile posibile... că îmi va distruge cariera şi că îmi va lua copiii”, a adăugat artista britanică.

Mel B, supranumită ”Scary Spice” pe vremea când făcea parte din grupul Spice Girls, a depus actele de divorţ la un tribunal din Los Angeles în luna martie, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile.

Melanie Brown şi Stephen Belafonte, ambii în vârstă de 42 de ani, s-au căsătorit în 2007, după o logodnă de cinci luni.

Cei doi i-au crescut împreună pe copiii proveniţi din relaţiile lor anterioare: Angel Iris Murphy Brown, fiica în vârstă de 10 ani pe care Mel B o are cu fostul ei iubit Eddie Murphy, Phoenix Chi Gulzar, fiul de 18 ani pe care artista îl are cu fostul ei soţ Jimmy Gulzar, respectiv Giselle Belafonte, fiica în vârstă de 13 ani pe care Stephen Belafonte o are cu fosta lui iubită Nicole Contreras.

Grupul pop britanic Spice Girls a fost înfiinţat la Londra, în anul 1994, şi a fost alcătuit din cântăreţele şi dansatoarele Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm şi Geri Halliwell. Albumele acestui grup s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, iar trupa a devenit un veritabil fenomen mondial, cunoscut sub numele de ”Spice Mania”.

Stephen Belafonte, născut pe 18 mai 1975 în California, este un producător de film. Când avea 12 ani, s-a mutat cu mama şi cei şase fraţi ai lui în New Jersey. A revenit la vârsta de 18 ani în California şi şi-a schimbat numele de familie în Belafonte. A fost căsătorit cu Nancy Carmell în perioada 1997 - 1999.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.