Cântăreaţa Delia va deschide concertul Rihannei de la Bucureşti, pe 14 august, au anunţat organizatorii spectacolului, D&D Entertainment. Show-ul Rihannei face parte din turneul ”The Anti World Tour 2016”, care a început în toamna anului trecut, în Statele Unite şi care continuă şi pe parcursul acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Delia a primit vestea cea mare chiar la filmările pentru ”X Factor”, în timp ce pregătea un material împreună cu echipa ”Observator” de la Antena 1: “M-au prins pe neaşteptate. O echipă «Observator» a venit alături de Denisa de la D&D Entertainment, care mi-a cerut biletele la Rihanna înapoi şi mi-a spus că am interzis în public. Moment în care am crezut că s-a întâmplat ceva neobişnuit. Apoi mi-a zis că voi împărţi aceeaşi scenă cu ea. Sunt extrem de încântată, abia aştept. Cine ar fi crezut că aş fi bucuroasă că nu am voie în public la Rihanna”, a mai adăugat Delia.

Delia a mărturisit că a început deja să se gândească la pregătirea acestui show: “Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertăţii. Se vede prin tot ce cântă, cum se îmbracă, cum se comportă că e, pe lângă un artist adevărat, o voce a generaţiei noastre. Şi când spun voce, nu mă refer doar la calităţile vocale, ci şi la modul în care a reuşit şi reuşeşte în continuare să influenţeze milioane de oameni cu spiritul ei liber şi frumos. Mă simt onorată să cânt în deschiderea concertului ei!”, a declarat jurata de la ”X Factor”.

Delia Matache s-a născut la 7 februarie 1982, în Bucureşti şi este cunoscută de publicul larg sub numele de scenă Delia.

Delia este cântăreaţă, vedetă deteleviziune şi jurat în cadrul competiţiei muzicale ”X Factor”, difuzată în România de postul de televiziune Antena 1.

În perioada 1999-2003 a făcut parte din formaţia N&D, alături de care a lansat patru albume. După 2003, în cariera solo, Delia a lansat alte trei albume de studio.

Rihanna a lansat şapte albume începând cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topuri. Discurile sale au fost vândute în peste 45 de milioane de copii, în întreaga lume, şi peste 210 milioane de piese descărcate în variantă digitală. Este câştigătoare a opt premii Grammy.

Rihanna, născută pe 20 februarie 1988, va prezenta la Bucureşti noul său album, ”Anti”, o producţie 2016, iar din repertoriu nu vor lipsi hiturile ”Umbrella”, ”Rude Boy”, ”Four Five Seconds” şi ”We Found Love”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.