Starul britanic Harry Styles, membru al trupei One Direction, a debutat în cinematografie, în filmul "Dunkirk", regizat de celebrul Christopher Nolan, prestaţia acestuia fiind apreciată de critici, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul "Dunkirk", regizat de britanicul Christopher Nolan, a avut premiera mondială la Londra, iar opiniile criticilor legate de prestaţia lui Harry Styles sunt laudative.

Harry Styles joacă rolul unui soldat britanic în această dramă de război, inspirată de un eveniment petrecut în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, când 338.000 de militari din trupele Aliaţilor au fost salvaţi, între 27 mai şi 3 iunie 1940, de nave de război, dar si bărci de agrement şi ambarcaţiuni de mici dimensiuni.

"Prestaţia lui Harry a fost uimitoare. El şi-a meritat locul in acest film şi a făcut o treabă excelentă", a declarat pentru AFP regizorul Christopher Nolan, renumit pentru producţii precum "Inception", "Interstellar" sau Batman - The Dark Knight".

Styles a fost lăudat si de criticii care au vizionat pelicula înainte de premiera mondială.

“Harry Styles poate face carieră în actorie dacă si-ar dori să imbrăţiseze acest drum", a scris, pe Twitter, Metro Entertainment.

La rândul său, criticul de film Ali Plumb, de la Radio 1, a scris un mesaj pe Twitter: "Harry Styles s-a achitat admirabil de acest rol".

Din distribuţia filmului mai fac parte celebrii actori Kenneth Brannagh, Tom Hardy, Cillian Murphy si Mark Rylance. Kenneth Brannagh a vorbit si el despre colaborarea cu membrul trupei One Direction: "E foarte bun. Foarte bun. A dovedit că e onest şi umil şi muncitor şi a făcut o treabă bună".

Pelicula "Dunkirk" va ajunge in cinematografele din România in 21 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.