„Să vă urmaţi visurile şi să munciţi pentru ele”, este mesajul sportivului David Popovici, de Ziua Educaţiei şi a Profesorului, pentru copiii şi adolescenţii care vor veni la Astra Film Junior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

David Popovici se consideră „un băiat care înoată repede”. 

David Popovici, un model care dovedeşte în fiecare zi ceea ce spune, le-a transmis copiiilor: „Vreau să vă spun să vă urmaţi visurile şi să munciţi pentru ele. Pentru că munca vă va aduce satisfacţii pe care nici nu vi le puteţi închipui. Să nu vă faceţi griji că munca e grea. Dacă o faci cu plăcere, totul vi se va părea uşor. În acest proces, să nu uitaţi de şcoală, deoarece educaţia vă face puternici. Fiţi buni cu ceilalţi, ajutaţi-i pe cei care au nevoie şi înconjuraţi-vă cu oameni buni. Vă doresc vizionare plăcută şi o copilărie minunată”, a fost urarea sportivului. 

David Popovici a cucerit în 2022 13 medalii la cele patru mari competiţii la care a participat. Dintre acestea, 11 au fost de aur.

Astra Film Junior, primul și cel mai complex program de educație prin cinema din România, are loc la Sibiu, în perioada 9-16 octombrie. 

Gândit pentru trei categorii de vârstă (6+, 11+ şi 15+), programul educativ AF Junior include proiecţii cinematografice în săli de cinema şi full-dome cinema 360 (Astra Film New Media Full Dome), urmate de activităţi didactice în săli de clasă, concurs de benzi desenate şi un atelier de film.

Astra Film Junior prezintă o selecţie din ceea ce este mai bun pe piaţă la ora actuală în materie de filme documentare narative pentru copii şi adolescenţi.

Prin filmele documentare selectate pentru ei, tinerii învață cum să reacționeze în fața prădătorilor sexuali din mediul online (În plasa prădătorilor sexuali, 2020) şi care sunt efectele răspândirii rapide a intelighenței artificiale - salvarea umanității sau, dimpotrivă, controlul total al acesteia („iHuman”, 2019).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.