Fantezia romantică "The Shape of Water", regizat de Guillermo del Toro, cu 14 nominalizări, a fost desemnat "cel mai bun film" la cea de-a 23-a ediţie a galei Critics' Choice Awards, care a avut loc joi seară în Santa Monica, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul lui Guillermo del Toro a câştigat patru premii, inclusiv pe cel pentru "cel mai bun regizor". 

La capitolul televiziune, "Big Little Lies" a câştigat patru premii: "cea mai bună miniserie" şi "cea mai bună actriţă într-un film pentru TV sau miniserie". 

Gary Oldman a fost desemnat "cel mai bun actor" pentru rolul din "Darkest Hour", iar în categoria feminină echivalentă Frances McDormand pentru rolul din "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri". 

"Cel mai bun actor în rol secundar" a fost Sam Rockwell în "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" şi Allison Janney - "cea mai bună actriţă în rol secundar" pentru interpretarea din "I, Tonya". 

Actriţa Brooklynn Prince a fost desemnată "cel mai bun tânăr actor" cu rolul din "The Florida Project". 

"Cel mai bun regizor" a fost Guillermo del Toro pentru "The Shape of Water", iar "cel mai bun scenariu original" a fost al lui Jordan Peele - "Get Out". 

Premiul pentru "cel mai bun scenariu adaptat" a ajuns la James Ivory - "Call Me by Your Name", iar "cea mai bună imagine" a fost a lui Roger Deakins - "Blade Runner 2049". 

Mark Bridges a câştigat premiul pentru "cele mai bune costume" - "Phantom Thread", în timp ce premiul pentru "cel mai bun machiaj" a revenit filmului "Darkest Hour". 

"Coco" a fost desemnat cel mai bun film de animaţie, iar "The Big Sick" - "cea mai bună comedie". 

James Franco a obţinut premiul pentru "cel mai bun actor într-o comedie" - "The Disaster Artist", iar Margot Robbie "cea mai bună actriţă într-o comedie" - "I, Tonya". 

La categoria "cel mai bun film SF/ horror" s-a impus "Get Out" iar pelicula "In the Fade", semnată de regizorul german Fatih Akin, a fost desemnată "cel mai bun film străin". 

Cel mai bun cântec a fost ales "Remember Me", din filmul "Coco", regizat de Lee Unkrich. 

Cel mai bun serial dramatic - "Povestea Slujitoarei/ Handmaid's Tale". 

Cei mai buni actori într-un serial dramatic au fost Sterling K. Brown - "This Is Us" (NBC), respectiv Elisabeth Moss -  "The Handmaid’s Tale" (Hulu). 

La categoria "cel mai bun talk-show" a fost ales "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" (NBC) şi Ru Paul a fost desemnat "cea mai bună gazdă a unui reality show". 

Premiile Critics' Choice sunt decernate în fiecare an de Broadcast Film Critics Association, care decernează trofee în 27 de categorii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.