Coregraful şi dansatorul Michael Flatley, cunoscut pentru proiectul ”Lord of The Dance”, va participa, vineri, la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Retras din activitate în martie 2016, Michael Flatley ar putea face parte din lineup-ul evenimentului Liberty Ball, care va avea loc vineri seară, după ce Trump va fi depus jurământul.

Născut în Chicago, în 1958, Michael Flatley s-a retras din activitate acuzând câteva probleme de sănătate cu care s-a confruntat în ultima vreme - două fracturi ale tendoanelor lui Ahile, o coastă ruptă şi un genunchi ”distrus”.

Potrivit Irish Times, la balul lui Trump, el va fi acompaniat de trupa sa, care va ţine cea mai mare parte a spectacolului.

Michael Flatley a creat, în 1994, ”Riverdance”, proict cu ajutorul căruia a adus dansul tradiţional irlandez în prim-plan. La mijlocul anilor 1990, Flatley a doborât un record - a susţinut, consecutiv, 21 de spectacole pe arena Wembley din Londra. În plus, el este un flautist recunoscut.

La Liberty Ball vor participa, drept capete de afiş, artistul country Toby Keith, trupa Southern rock 3 Doors Down, şi cântăreaţa Jackie Evancho, participantă la ”America's Got Talent”, care va intona imnul naţional.

Participarea lui Michael Flatley la eveniment nu este confirmată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.